Lånemegleren

IKKE SAMARBEID ⇒ REFINANSIERE UTEN SIKKERHET HER.
Annonselenke
Lån: 65.000 kr, over 5 år, effektiv rente: 15,84%, kostnad: 27.334 kr, totalbeløp: 92.334 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 7,40%
Lånebeløp:
5 000 – 500 000
Nedbetalingstid:1-5 år   (forbrukslån)
1-15 år (refinansiering)
Aldersgrense:20 år
Inntektskrav:200 000

Kontaktinformasjon:

Adresse: Østensjøveien 36, 0667 Oslo

Telefon: 22 72 60 50

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08.30 – 20.00

Lørdag 10.00 – 16.00

Nettsted: https://www.lånemegleren.no

Generell info om Lånemegleren

Lånemegleren eies av STK Finans, et selskap som har formidlet forbrukslån uten sikkerhet i en årrekke. Blant mange formidlere i bankmarkedet er dette en av de mest seriøse aktørene, noe et stort og velutviklet kundesenter tyder på.

Dette selskapet innhenter tilbud på lån fra hele 16 banker, og er dermed blant de beste formidlerne på dette punktet. Bankene har også ganske forskjellige vilkår og tilleggstjenester.

Du finner en overvekt av tradisjonelle forbrukslån uten sikkerhet mellom 5 000 og 500 000 kroner. I tillegg representerer Lånemegleren banker som har lån med sikkerhet (tilbud til de som vil refinansiere, men som har betalingsanmerkning), og såkalte fleksible lån.

Sistnevnte er kreditter der du ikke betaler renter for den andelen av kreditten som står urørt.

De laveste nominelle rentene du finner hos bankene Lånemeglerens portefølje er 5,99% når dette skrives, mens de høyeste ligger på 21,75%. Låntakerens reelle renter fastsettes individuelt for hver søker, basert på økonomisk historikk og betalingsevne.

Selskapet formidler også vanlige boliglån, samt lån til bil, båt eller andre lignende kapitalkrevende objekter. Disse lånene er da med pant i det objektet som lånet skal investeres i. Her også ser det ut til at Lånemegleren innhenter svært konkurransedyktige lånetilbud.

Fordeler

God service med eget kundesenter er noe vi mener er viktig, og som derfor trekker i positiv retning for Lånemegleren.

Det viktigste er likevel at dette selskapet samarbeider med mange banker, og at bankene dekker et bredt spekter av lånetilbud.

Her kan vi spesielt trekke frem det faktum at Lånemeglerens portefølje inkluderer flere av de nyeste bankene på markedet, som Optin Bank, Bra Bank og My Bank. Bredden gjør også sitt til at via Lånemegleren kan du finne usikrede lån med svært gode betingelser.

Ulemper

Etableringsgebyret på 950 kroner ser ut til å gjelde uansett lånesum, og uansett hvilken bank du velger blant alle tilbudene. Det mener vi i så fall er unødvendig, i og med at flere av bankene differensierer gebyret i forhold til lånestørrelse.

Noen banker er til og med gebyrfrie for de minste lånesummene.

Vilkår for å søke

  • Lånemeglerens nettside opplyser ikke hva kravene til søkeren er, men det kan vi likevel fortelle deg om ganske nøyaktig. Bankene har ulike krav til alder og inntekt, og disse kravene vil uansett være de gjeldende, selv om Lånemegleren skulle opplyse noe annet.
  • Kortversjonen er at så lenge du er minst 18 år og har fast inntekt, kvalifiserer du til å få låne. Men, ikke nødvendigvis hos alle banker. Noen banker setter tilsvarende krav et sted mellom 18 og 25 år, og krever en årsinntekt mellom 100 000 og 250 000 kroner. Er du over 25 år og tjener 250 000 kroner, er du med andre ord kvalifisert hos samtlige av de 16 bankene.
  • Søkeren må også være norsk eller bosatt i Norge (adresse i Folkeregisteret). For å få forbrukslån uten sikkerhet kan søkeren ikke ha betalingsanmerkninger. Et fåtall banker aksepterer anmerkninger, men da må låntakeren stille med sikkerhet.