Centum Finans


Annonselenke

Lån: 240.000 kr, over 10 år, effektiv rente: 13,84%, kostnad: 189.840 kr, Totalbeløp: 429.840 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 6,29%
Lånebeløp:
5 000 – 500 000
Nedbetalingstid:1-15 år
Aldersgrense:18 år
Inntektskrav:120 000

Kontaktinformasjon:

Adresse: Postboks 1433 Vika, 0115 Oslo

Telefon: 23 96 70 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08.00 – 17.00

Nettsted: https://www.centum.no

Generell info om Centum Finans

Centum Finans er en lånemegler som har vært ledende på det norske markedet i over 20 år. Selskapet er en del av Zmarta Group, og har siden 2016 vært eid av Bauer Media Group.

Gjennom Centum Finans kan du søke om forbrukslån, lån til refinansiering, billån eller smålån.

Lånemegler-tjenesten fra Centum Finans er både gratis og uforpliktende, og hjelper privatpersoner som ønsker refinansiering av dyre smålån og kreditter med å innhente tilbud fra flere forskjellige banker.

Ved å få tilbud fra ulike långivere vil du kunne sammenligne renter og vilkår, og raskt finne frem til hvilken bank som kan gi deg de beste betingelsene.

Centum Finans videreformidler din søknad til 15 långivere, og noen av disse er Express Bank, Santander, Svea, Ikano, Avida, Resurs Bank og Komplett Bank.

Høyeste lånesum gjennom Centum Finans er kr. 500.000,-, og laveste lånesum er kr. 5.000,-. Når det gjelder lån til refinansiering, er tilbakebetalingstiden 1 – 10 år.

Lånemegleren er kjent for sin effektive saksbehandling, og du kan signere låneavtalen elektronisk med Bank-ID.

Fordeler

 • Å benytte en lånemegler gir deg flere fordeler. For det første får du muligheten til å sammenligne helt konkrete lånetilbud fra flere forskjellige banker, og dermed velge deg ut det gunstigste refinansieringslånet.
 • For det andre sparer du tid på selve søknadsprosessen, i og med at Centum Finans videresender din lånesøknad til opptil 15 banker. Du slipper dermed å fylle ut 15 ulike søknadsskjemaer på egen hånd for å kunne få muligheten til å sammenligne priser og vilkår.
 • En annen fordel med Centum Finans er at de tilbyr høy maksimal lånesum, noe som er høyere enn det andre aktører på markedet kan tilby.
  Du har også muligheten for å ta med en medsøker når du fyller ut søknadsskjemaet.
 • Dette øker sjansen for at du skal få innvilget ditt lån, og i tillegg kan du oppnå lavere effektiv rente om du tar med en medsøker.

Ulemper

 • En ulempe med Centum Finans er at banken har en maksimal nedbetalingstid på refinansieringslån på 10 år. Dette er kortere nedbetalingstid enn det andre aktører på markedet kan tilby.

Vilkår for å søke

 • For å kunne søke om et refinansieringslån hos Centum Finans må du ha fylt 20 år.
 • Du må også ha en årlig inntekt på kr. 120.000,- eller mer.
 • I tillegg kreves det at lånesøkere ikke har betalingsanmerkninger.
 • Søkere som ikke er norske statsborgere må ha bodd og skattet til Norge i minst 3 år.


Annonselenke