Digifinans refinansiering


Annonselenke
Lån: 65.000 kr, over 5 år, effektiv rente: 14,90%, kostnad: 28.730 kr, Totalbeløp: 93.730 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 7,4%
Lånebeløp:
25 000 – 500 000
Nedbetalingstid:1 - 15 år
Aldersgrense:20 år
Inntektskrav:Fast inntekt

Kontaktinformasjon:

Adresse: Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki

Telefon: 21 40 37 34

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 16.00

Nettsted: https://digifinans.no

Generell info om Digifinans

Digifinans formidler lån til refinansiering og forbrukslån uten krav til sikkerhet i Norge og Sverige. Selskapet er imidlertid finsk og har hovedkontoret sitt i Helsinki. I Norge har de på kort tid rukket å etablere seg som et av de fremtredende selskapene innen låneformidling.

Alle selskap som formidler lån på vegne av partnerbanker er underlagt retningslinjene fra Finanstilsynet og norsk lovgivning. Det vil si at når du søker om lån til refinansiering eller forbruk gjennom Digifinans er alle tjenestene deres gratis.

Inntjeningen til slike selskap er i form av provisjon fra de bankene der representerer. Du trenger ikke bekymre deg for at selskap som Digifinans promoterer spesifikke av partnerbankene i forhold til hvem de får mest provisjon av.

Samtlige svar som kommer fra bankene vil bli sendt til deg slik at du selv kan vurdere tilbudene.

Motta mange tilbud på lån

Per i dag samarbeider Digifinans med 13 ulike banker og finansieringsselskap i Norge. Blant disse er kjente aktører som Ikano Bank, Instabank, Santander Consumer Bank og Komplett Bank.

Du kan potensielt motta tilbud fra samtlige banker som representeres av Digifinans når du søker om refinansiering via deres nettside.

Lånesum og rentebetingelser

Lånesummene du kan søke om er mellom 25 000 og 500 000 kroner. Det er ikke krav til at du stiller med sikkerhet for lånet. De fleste av partnerbankene til Digifinans aksepterer at du har medlåntaker dersom det er aktuelt for deg, og de fleste tilbyr betalingsforsikring.

Rentene du vil få fra hver enkelt bank vil variere. Den laveste effektive renten du kan få er for tiden 7,4%. For å få de beste rentetilbudene må du normalt ha høy kredittscore og god betalingsevne.

Lånesummen vil også påvirke tilbudene, og små lån har vanligvis høyere effektive renter enn store lån på grunn av effekten av gebyrene.

Gebyrene du må betale er et engangs etableringsgebyr på 950 kroner, samt et månedlig termingebyr på 45 kroner.

Fordeler

Å bruke en låneagent som Digifinans er som regel bedre enn å søke direkte til hver enkelt bank. De fleste har hverken oversikt eller tålmodighet til å finne frem til nok banker, og vil derfor få et dårligere sammenligningsgrunnlag enn de som søker via et selskap som formidler lån.

Via Digifinans kan du motta opptil 13 tilbud basert på kun den ene søknaden.

Det er også muligheter for å få relativt gode rentebetingelser via Digifinans, noe som også gjelder de fleste andre tilsvarende selskap. Lånesummene er i tillegg inntil 500 000 kroner hos majoriteten av selskapets partnerbanker.

Hos Digifinans får du god service, og de henter inn tilbudene på refinansiering raskt og effektivt. Hvis du har spørsmål i forbindelse med søknaden er selskapets kundesenter imøtekommende og hjelpsomme.

Ulemper

Det eneste vi har å utsette på Digifinans er at deres kundesenter ikke er like tilgjengelig som hos for eksempel Lendo, da åpningstidene er mer begrenset. Dette er imidlertid ikke så viktig for de fleste, i og med at søknadene uansett blir behandlet raskt og effektivt.

Kundesentrene er mest aktuelle for de som mot formodning trenger hjelp eller har spørsmål.

Vilkår for å søke

  • Du må være minst 20 år gammel for å kunne søke om lån gjennom Digifinans.
  • Låneagenten oppgir ikke et minstekrav til inntekt annet enn at denne må være fast. Inntekten din vil bli en del av kredittvurderingen, og vil derfor påvirke hvor mye du kan få låne.
  • Hvis du har registrerte betalingsanmerkninger vil søknaden din bli avslått.
  • Bankene kan ofte yte lån dersom du har inkassosaker, men da fortrinnsvis til refinansiering av gjelden.
  • Du må ha såkalt D-nummer og ha vært bosatt i Norge i minimum 3 år dersom du ikke er norsk statsborger.


Annonselenke