Motty


Annonselenke

65.000 kr. o/5 år: Eff.rente 19,83%. Kostnad 31.675 kr.Totalt 96.675 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 6,86%
Lånebeløp:
25 000 – 15 000 000
Nedbetalingstid:1-25 år
Aldersgrense:23 år
Inntektskrav:230 000

Kontaktinformasjon:

Adresse: Nygaardsgata 36-38, 1607 Fredrikstad

E-post: kundeservice@motty.no

Telefon: 69 36 06 66

Åpningstider:

Mandag – Torsdag 08.30 – 19.30

Fredag 08.30 – 17.30

Lørdag – Søndag 12.00 – 15.00

Nettsted: https://www.motty.no

Motty refinansiering

Motty Telefinans har tilbudt lån og refinansiering i Norge siden 1985. Selskapet er blant Norges største finansforetak som formidler forbrukslån med en enkelt søknad som deretter blir vurdert av en rekke banker. På den måten gir de kunder anledning til å innhente mange tilbud, selv om de kun fyller ut en enkelt søknad.

Selskapet tilbyr refinansiering og flere ulike typer lån uten sikkerhet. De tilbyr også lån med sikkerhet.

Motty Telefinans holder til i Fredrikstad. De baserer seg på kundebehandling gjennom sine nettsider, samt kundeoppfølging via telefon og e-post fra sitt kundesenter.

Fordeler

Som med flere aktører er en av fordelene ved Motty at man har mulighet til å spare penger hvis man samler flere små lån og kreditter til et litt større lån. På den måten unngår man å betale mange betalingsgebyrer hver måned. I tillegg får man som regel lavere rente på ett større lån, enn på flere lån hver for seg.

Dette er blant hovedgrunnene til å søke om refinansieringslån hos Motty.

Det er også en fordel at Motty samarbeider med hele 20 ulike banker i Norge. Det betyr at kunder hos Motty har mulighet til å raskt og enkelt motta tilbud fra alle disse 20 aktørene – kostnadsfritt.

Det er også uten forpliktelser å sende inn søknad. Det er først når du signerer på en låneavtale at du inngår forpliktelser.

Ved å sende en søknad gjennom Motty får man rask tilbakemelding, og kan selv velge hvilket tilbud som er best. Hvor lang tid det tar før du mottar svar fra bankene varierer, men som regel er det mellom 0 – 2 dager.

Dersom man ønsker å benytte seg av et av tilbudene kan man enkelt signere en låneavtale med BankID. Det gjør hele prosessen rask og enkelt.

Det er også slik at Motty kan tilby store lånesummer ved refinansiering. For refinansiering uten sikkerhet tilbyr de lån opptil 600 000 kroner, og for refinansiering med sikkerhet i bolig tilbyr de helt opptil 15 millioner kroner.

Ulemper

For enkelte kan det være en ulempe at Motty har noe strengere krav til søkeren enn en del andre aktører.

For å søke om lån må man være fylt 23 år, og ha en fast inntekt på minst 230 000 kroner i året. Dessuten må man ha bodd og betalt skatt i Norge de tre siste årene, og ikke ha noen åpne inkassosaker.

Det er også en ulempe at de på nettsidene hovedsakelig oppgir nominell rente i stedet for effektiv rente.

Vilkår for å søke

  • Søkeren må ha fylt 23 år.
  • Søkeren må ha fast inntekt på minst 230 000 kroner.
  • Søkeren må ha bodd og betalt skatt i Norge i de tre siste årene.
  • Søker må ikke ha åpne inkassosaker.


Annonselenke