Nanofinans refinansiering


Annonselenke

Eff. rente 13,14 %, 200.000 o/ 5 år, kostnad 69.078kr, totalt 269.078 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 5,16 % til 26,23 %
Lånebeløp:
10 000 kr til 600 000 kr
Nedbetalingstid:1 – 15 år
Aldersgrense:18 år
Inntektskrav:Fast inntekt på minst 10 000 kr i måneden

Kontaktinformasjon:

Adresse:Arbins gate 2, 0253 Oslo

Telefon:33 22 29 70

Åpningstider:

Mandag – tirsdag 09.00 – 20.30
Onsdag 13.00 – 20.30
Torsdag 09.00 – 20.30
Fredag 09.00 – 17.00
Lørdag – søndag stengt
Stengt i lunsjtiden, mellom 12.00 – 13.00

Nettsted: https://www.nanofinans.no

Informasjon om lån fra Nanofinans

Nanofinans er en del av Sambla Group. De er lånemeglere, som samarbeider med en rekke finansinstitusjoner for å finne best mulig lån til sine kunder.

Nanofinans formidler refinansiering, i tillegg til en rekke ulike lån, som billån, båtlån og mikrolån.

Når det gjelder refinansiering, kan man søke om lån på opptil 600 000 kroner hos Nanofinans.

De har avtale med så mye som 23 banker, og de er dermed en av lånemeglerne som kan innhente flest tilbud til lånekundene sine.

Dette er en viktig fordel, siden det bidrar til at man kan føle seg trygg på å finne et godt tilbud når man benytter Nanofinans.

Imidlertid kan det være vanskelig å få tilbud fra dem, dersom man har en betalingsanmerkning.

Nanofinans har ikke en absolutt regel om at man ikke kan ha betalingsanmerkning for å søke lån der, men de er klare på at det er en ulempe. Samtidig er det slik at hver enkelt søknad behandles individuelt. Har man kommet i betalingsproblemer som medfører en betalingsanmerkning, vil de vurdere øvrige opplysninger for å bestemme hvor stor betalingsvilje de regner med at søkeren har.

Hvor stor risiko Nanofinans anser at det er ved å låne ut til en kunde, vil gjenspeile seg i rentenivået som tilbys. De tilbyr en effektiv rente fra 5,16 % til 26,23 %.

Samtidig er det ikke et krav å stille fast eiendom som sikkerhet for å søke refinansiering hos Nanofinans. Det gjør at alle kan søke, hvis man oppfyller krav til minsteinntekt og alder.

Ved refinansiering hos Nanofinans er det anledning til å søke om en nedbetalingstid på opptil 20 år. Det kan være en fordel når man skal refinansiere, fordi man da ofte har behov for å få ned de månedlige kostnadene. Likevel er det viktig å huske at lånet blir totalt sett billigere hvis man betaler det ned raskere.

Blant bankene Nanofinans samarbeider med er Instabank, facit bank, Aprila, Nstart og Ikano Bank.

Fordeler

Hos Nanofinans kan alle søke om refinansiering, selv om de ikke eier fast eiendom å stille som sikkerhet, såfremt man oppfyller øvrige krav.

Dette er en stor fordel, fordi det er mange som har behov for å refinansiere ulike typer forbruksgjeld selv om de ikke eier en bolig.

Det er også en stor fordel at Nanofinans samarbeider med så mange som 23 banker.

Ulemper

Siden Nanofinans ikke krever at man stiller sikkerhet for refinansieringen, er de noe strengere når det gjelder betalingsanmerkninger. Det er i utgangspunktet ikke et krav om at man ikke har det, men det vil kunne gjøre det vanskeligere å få godkjent søknaden.

Dersom man har betalingsanmerkning er det da viktig å legge frem en forklaring på hvorfor man har fått det, og hva man vil gjøre for å betale gjelden sin.

Hvem kan søke?

  • For å søke om lån hos Nanofinans må man ha fylt 18 år.
  • Man må ha en fast inntekt på minst 120 000 kr i året.
  • Søker må også ha norsk fødselsnummer eller ID-nummer, og være bosatt i Norge.
  • Søkeren må ha en norsk e-postadresse.

Vurdering

Nanofinans er et godt alternativ for å refinansiere forbruksgjeld, som forfalt kredittkortgjeld, forbrukslån og nedbetalingsordninger. Det gjelder særlig for dem som ikke eier fast eiendom, siden en del andre aktører krever at man stiller eiendom som sikkerhet.

Nanofinans understreker selv at de først og fremst refinansierer forbruksgjeld. De er derfor ikke så aktuelle for refinansiering av så store lån som boliglån eller hyttelån.

Rentenivået hos Nanofinans er blant de lavere innen refinansieing av usikrede forbrukslån.


Annonselenke