Uno Finans refinansiering


Annonselenke

Lån: 150.000 kr, over 5 år, effektiv rente: 11,31%, kostnad: 43.467 kr, Totalbeløp: 193.467 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 5,0%
Lånebeløp:
10 000 – 600 000
Nedbetalingstid:1-15 år
Aldersgrense:20 år
Inntektskrav:N/A

Kontaktinformasjon:

Adresse: Skippergata 33, 0154 Oslo

Telefon: 40 00 51 60

Åpningstider:

Mandag – Torsdag 08.30 – 19.30

Fredag 08.30 – 17.30

Lørdag – Søndag 12.00 – 15.00

Nettsted: https://www.unofinans.no

Generell info om Uno Finans

Uno Finans er en lånemegler som startet opp sin virksomhet i 2018. Selskapet har kontoradresse sentralt i Oslo, der det for tiden er 9 ansatte. Uno Finans tilbyr en rekke utlånsprodukter for privatpersoner, deriblant lån til refinansiering.

Det er populært å benytte en lånemegler som Uno Finans for å oppnå lavest mulig rente på sitt refinansieringslån.

Uno Finans videreformidler din søknad til rundt 10 banker, og du mottar lånetilbudene i løp av kort tid på e-post. Noen av bankene som Uno Finans samarbeider med, er Resurs Bank, yA Bank, Komplett Bank, Optin Bank, Bank 2, Bank Norwegian og Nordax.

Du har mulighet til å søke om et refinansieringslån helt opp til kr. 500.000,-, og laveste lånesum er kr. 10.000,-.

Denne lånetypen har en maks nedbetalingstid på 15 år, men du kan også avtale kortere løpetid på lånet dersom dette er ønskelig. Renten vil fastsettes individuelt etter at det er foretatt en kredittsjekk av deg.

Fordeler

 • Sender du inn en lånesøknad til Uno Finans, vil du få muligheten til å sammenligne betingelsene på refinansieringslån fra flere banker. Dette er svært fordelaktig, da du kan velge å takke ja til den banken som tilbyr deg lavest effektiv rente.
 • Det er også en fordel at Uno Finans tilbyr høy maksimal lånesum, slik at du får samlet alt du måtte ha av smålån og kreditter til ett større lån.
 • Aldersgrensen for å søke lån gjennom Uno Finans er dessuten lavere enn det de fleste andre aktører opererer med.
 • Uno Finans tillater at du inkluderer en medsøker (kausjonist). Ofte er det lettere å få innvilget lånet dersom man har med en ekstra person i lånesøknaden og renten vil gjerne bli satt lavere enn om du tar opp lånet alene.
 • En annen fordel er at Uno Finans tilbyr sine kunder både utgiftsforsikring og ulykkesforsikring i samarbeid med forsikringsselskapet AXA.

Ulemper

 • I utgangspunktet er det alltid fordelaktig å bruke en lånemegler for å oppnå best mulig betingelser på lån til refinansiering.
 • Skal vi trekke frem en ulempe, må det være at Uno Finans har færre samarbeidspartnere i forhold til andre konkurrerende lånemeglere.
 • Dermed blir sammenligningsgrunnlaget noe dårligere hos Uno Finans enn om du velger en lånemegler som samarbeider med et større antall banker.

Vilkår for å søke

 • For å kunne søke om lån til refinansiering gjennom Uno Finans må du ha fylt 18 år.
 • Du må ha fast inntekt i en eller annen form.
 • Det stilles ingen minstekrav til inntektens størrelse, men betalingsevnen din vil innvirke på hvor stort lån du kan få innvilget.
 • Hvis du har betalingsanmerkning vil du normalt ikke kunne få lån uten å stille med sikkerhet.


Annonselenke