Advisa


Annonselenke
Eff. 16,13%150.000 kr o/5 år, kostnad 59.968kr, totalt 209.968 kr

Nøkkeltall:

[table “51” not found /]

Kontaktinformasjon:

Adresse: Strandvägen 5B

11451, Stockholm, Sverige

Telefon: 33 22 12 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08.30 – 20.00

Lørdag – Søndag 10.00 – 16.00

Nettsted: https://www.advisa.no

Generell info om Advisa

Advisa er en del av Sambla Group. De samarbeider med mer enn 20 banker og finansieringsforetak, inkludert Ikano Bank, Santander Consumer Bank og Svea. De tilbyr refinansiering og andre typer forbrukslån.

Advisa tilbyr refinansiering med opptil 15 års nedbetalingstid. Hvis du benytter Advisa som lånemegler vil de hjelpe deg med å finne det refinansieringslånet som passer best for deg. De har rådgivere som kan bistå deg, og de innhenter tilbud fra bankene de samarbeider med.

Dette koster ikke deg noe. Dersom du tar imot et av lånetilbudene, får de betalt fra den aktuelle banken. Det er derfor kostnadsfritt og betingelsesløst å søke. Du binder deg ikke til et lån før du aktivt har tatt imot lånetilbudet.

Bedre betingelser ved refinansiering

Dersom du har flere små lån og kreditter vil det ofte kunne lønne seg å søke om et refinansieringslån. Det er fordi du som regel vil kunne oppnå lavere rente på et samlet lån, enn det du får på hvert av de enkelte lånene.

I tillegg vil du kunne få lavere månedlige gebyrkostnader. I stedet for å betale gebyrer på flere ulike lån, behøver du kun å betale på det ene refinansieringslånet.

Det er også en fordel at du vil få en mer oversiktlig privatøkonomi.

Fordeler

En viktig fordel ved å benytte Advisa som lånemegler er at du enkelt og raskt kan motta lånetilbud fra en rekke banker. Dermed kan du lett sammenligne tilbudene, og velge det som tilbyr lavest rente. Lånetilbudene er uforpliktende, så du kan i ro og mak vurdere om du ønsker å si ja til ett av dem.

Ved å søke om refinansiering har du også den fordelen at du kan øke nedbetalingstiden, helt opp til 15 år. Det kan gi deg lavere månedlige utgifter, hvis du sliter med å klare å betale tilstrekkelig hver måned. Vær imidlertid oppmerksom på at det vil kunne gjøre at lånet totalt sett blir dyrere for deg.

En annen fordel hos Advisa er at de formidler lån for lånesøkere helt ned til 18 år.

Ulemper

I utgangspunktet er det vanskelig å få lån til refinansiering hvis du har betalingsanmerkning. Dog gjøres det unntak i noen tilfeller dersom låntaker kan stille sikkerhet i fast eiendom.

Vilkår for å søke

  • Du må være fylt 18 år for å søke om lån via Advisa.
  • Du må ha en månedlig inntekt på minst 10 000 kr for å søke om lån.
  • Du bør ikke ha betalingsanmerkninger når du skal søke om lån.


Annonselenke