Refinansiere med yA Bank

REFINANSIERING KALKULATOR – GÅ TIL 

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 9,52%
Lånebeløp:
25 000 – 500 000
Nedbetalingstid:15 år
Aldersgrense:20 år
Inntektskrav:250 000

Kontaktinformasjon:

Adresse: Resurs Bank, Postboks 979, 0104 Oslo.

Telefon: 23 20 46 00

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 17.00

Nettsted: https://www.ya.no

Generell info om yA Bank

yA Bank er en norsk nettbank som ble etablert i 2006, og kunne reklamere med over 100.000 kunder i 2015. Samme år ble yA Bank kjøpt opp av svenske Resurs Bank. Hovedkontoret til yA Bank ligger i Oslo. Selskapet har vunnet Dine Pengers Bank-NM hele 8 år på rad.

yA Bank tilbyr en rekke finansielle tjenester for privatpersoner – bl.a. kredittkort, forbrukslån, bruktbillån og MC-lån. I tillegg kan man søke lån til refinansiering, noe som vil være svært gunstig om man opplever en hverdag med presset økonomi som skyldes at man har flere smålån og kreditter.

Søker man om lån til refinansiering hos yA Bank, vil man vanligvis oppnå en lavere rente enn ved vanlig forbrukslån. Banken tilbyr usikret lån på opptil kr. 500.000,-, og lavest mulig lånebeløp er kr. 25.000,-.

Det er mulig å få opptil 3 års avdragsfrihet på refinansieringslån hos yA Bank. Man kan dessuten velge å nedbetale lånet på opptil 15 år, og lang nedbetalingstid bidrar til å redusere månedskostnadene. Dersom man skulle få uforutsette utgifter i løpet av låneperioden, er det mulig å be om å få betalingsutsettelse en måned. Tjenesten koster kr. 250,- pr. gang.

Det er enkelt å søke lån til refinansiering hos yA Bank, og man får raskt svar. Dersom man får innvilget lånesøknaden, kan man signere lånedokumentene elektronisk med Bank-ID. Dette gjør at man får pengene inn på konto raskere enn ved vanlig postgang.

Fordeler

  • En stor fordel med et refinansieringslån hos yA Bank er at man kan låne helt opptil kr. 500.000,-. I tillegg er et positivt at man kan velge å nedbetale lånet på 15 år for å redusere månedsutgiftene.
  • yA Bank skiller seg også ut med hensyn til at man får opptil 3 års avdragsfrihet. Ønsker man f.eks. ekstra lave terminbeløp å betale i startfasen, kan dette være aktuelt.
  • Som et ekstra pluss tilbyr yA Bank sine kunder betalingsforsikring på lånet, dersom dette er ønskelig.

Ulemper

  • yA Bank har et høyt etableringsgebyr på lån til refinansiering, og man må belage seg på å betale kr. 900,- for dette.
  • Selskapet krever også at søkeren har en årlig inntekt på kr. 250.000,- eller mer, noe som er et høyere krav enn andre banker på markedet.

Vilkår for å søke

  • For å kunne søke lån til refinansiering hos yA Bank, må du ha fylt 20 år.
  • I tillegg må du ha en årlig inntekt på kr. 250.000,- eller mer.
  • Har du betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker vil du få avslag på søknaden.