Refinansiering med MyBank


Annonselenke

Lån: 2.000.000 kr, over 25 år, effektiv rente: 7,25%, kostnad: 2.466.934 kr, Totalbeløp: 4.466.934 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 7,25%
Lånebeløp:
Fra 100.000,-
Nedbetalingstid:25 år
Aldersgrense:18 år
Inntektskrav:Liknet inntekt

Kontaktinformasjon:

Adresse: Grenseveien 97A, 0663 Oslo

Telefon: 22 71 97 17

Åpningstider:

Ikke tilgjengelig

Nettsted: https://mybank.no

Generell info om MyBank

MyBank er en heldigitalisert bank med kontor i Oslo som startet virksomheten i 2017. Banken har fokus på å hjelpe kunder med refinansiering av gjeld med sikkerhet.

Har du betalingsanmerkninger, inkassosaker eller andre økonomiske utfordringer kan MyBank hjelpe deg med å samle all din gjeld i ett lån med sikkerhet i bolig. På denne måten sparer du penger med lavere utgifter hver måned og har kun ett lån å forholde deg til. Dette er med på å gi deg som kunde en bedre oversikt over egen økonomi.

Banken tilbyr også muligheten for å opprette sparekonto med maksimalt innskudd på 2 millioner kroner. MyBank er medlem av Bankenes Sikringsfond, hvor dine sparepenger er garantert opp til 2.000.000,-.

MyBank vil etter hvert tilby de fleste tjenester du som kunde forventer fra en bank.

Kundeservice har åpent fra 10.00-15.00 på hverdager, hvor du kan kontakte de både over telefon og på e-post. Bankens kundeservice er stengt i helgene.

Lånemuligheter

MyBank tilbyr omstartslån, som er en refinansiering av gjeld, hvor du stiller med sikkerhet i bolig. Når du har sendt søknaden og lagt med all dokumentasjon tar det som regel kun en virkedag før du svar på søknaden.

Om søknaden er innvilget mottar du et tilbud på lån fra banken, velger du å akseptere tilbudet får du tilsendt lånedokumenter som må signeres digitalt før du kan få utbetalt lånet. Banken bruker 1-3 virkedager på utbetaling av lånet, etter at alle lånedokumentene er signert.

Første og andre prioritet er hvilken rekkefølge du har pant i boligen. Velger du å refinansiere all gjeld inkludert boliglånet hos MyBank vil de ha første prioritet. Velger du kun refinansiering av usikret gjeld vil MyBank ha andre prioritet, etter banken der du har boliglånet.

Fordeler

  • Ingen termingebyr – hos MyBank trenger du ikke betale gebyr for hver innbetaling, noe som skiller dem fra flere av konkurrentene på markedet.
  • Lang nedbetalingstid – du har mulighet til å velge lang nedbetalingstid.
  • Fleksibel låneramme.
  • Mulighet for medlånetaker – du har mulighet for å legge til medlånetaker på omstartslånet.
  • Godtar betalingsanmerkning – i forhold til mange andre banker kan du få omstartslån, til tross for betalingsanmerkninger.

Ulemper

  • Høy aldersgrense – i forhold til andre banker har MyBank en noe høy aldersgrense.

Vilkår for å søke

  • Du må ha fylt 25 år og ha en minimumsinntekt på 250.000 kr.
  • Har du betalingsanmerkning vil du ikke få innvilget lån til refinansiering.
  • Du må ha skattet eller lignet til Norge i minst tre år.
  • Du må kunne stille med sikkerhet, det vil si egen bolig eller kausjonist.


Annonselenke