Refinansiere med Zen Finans


Annonselenke

Lån: 2.000.000 kr, over 25 år, effektiv rente: 6,65%, kostnad: 2.033.291 kr, Totalbeløp: 4.033.291 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 4,90%
Lånebeløp:
Fra 100 000,-
Nedbetalingstid:30 år
Aldersgrense:18 år
Inntektskrav:Liknet inntekt

Kontaktinformasjon:

Adresse: Grensesvingen 9, 0663 Oslo

Telefon: 400 01 956 

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 18.00 

Lørdag 10.00 – 14.00 

Nettsted: https://zenfinans.no

Generell info om Zen Finans

Zen Finans er en finansinstitusjon som ble etablert i 2018 og er et forholdsvis nytt firma med svært gode tilbakemeldinger fra kunder. Visjonen er å hjelpe privatpersoner til en bedre økonomi og likviditet.

De legger mye vekt på et godt samarbeid med deg som kunde og jobber for å yte den beste servicen på markedet. De tilbyr blant annet lån med inkasso, boliglån og refinansiering.

Som kunde hos Zen Finans får du en personlig og profesjonell veiledning med en fast saksbehandler, som vil fremme din situasjon til sine samarbeidspartnere.

De samarbeider blant annet med anerkjente bedrifter som Svea Finans og Resurs Bank. For deg som kunde slipper du sende flere søknader til ulike banker, da lånemegleren tar seg av dette for deg.

Kundeservice har åpent mandag til fredag 09.00-18.00, samt lørdag fra 10.00-14.00. Du kan kontakte kundeservice over telefon eller e-post.

Lånemuligheter

Selv om du har betalingsanmerkninger eller inkassosaker kan du få tilbud om refinansiering og lån. Det er kostnadsfritt og uforpliktende å benytte en lånemegler. Tilbudet du får på lånet er gyldig i 30 dager.

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Zen Finans hjelper deg med å refinansiere boliglånet ditt sammen med inkasso og annen gjeld. Dette innebærer at gjelden du har utenom boliglånet blir bakt inn i boliglånet. Fordelen med dette er å slette den dyre gjelden og samle alt i ett lån med bedre rentebetingelser.

Du vil dermed få lavere månedlige kostnader og lengre nedbetalingstid. Du vil kun ha ett lån å forholde deg til, som gir deg en bedre oversikt over egen økonomi.

Fordeler

  • Gratis hjelp og rådgivning til refinansiering av din gjeld.
  • Mulighet for tilbud om lån med inkasso og betalingsanmerkninger.
  • En fast saksbehandler som følger deg opp.

Ulemper

  • Lavt antall samarbeidsbanker – en av ulempene er antallet samarbeidspartnere, som foreløpig er på syv banker. Andre konkurrenter har gjerne mer enn dobbelt så mange.

Vilkår for å søke

  • For å søke lån gjennom Zen Finans må du ha fylt 18 år.
  • Du må ha fast inntekt.
  • I tillegg må du kunne stille sikkerhet i egen eller andres bolig (kausjonist).


Annonselenke