Express Bank

IKKE SAMARBEID  SE BESTE REFINANSIERING HER.
Annonselenke
Lån: 75.000 kr over 5 år, effektiv rente: 10,50%, kostnad 20.700 kr, totalbeløp: 95.700 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 10,08%
Lånebeløp:
50 000 – 500 000
Nedbetalingstid:15 år
Aldersgrense:23 år
Inntektskrav:250 000

Kontaktinformasjon:

Adresse: Rosenkrantz’ Gate 20, 0160 Oslo

Telefon: 23 30 83 00 

Åpningstider:

Mandag – Fredag 09.00 – 18.00

Nettsted: https://www.expressbank.no/

Generell info om Express Bank

Express Bank har vært på det norske markedet siden 2008. Banken er en del av BNP Paribas, som er representert i over 30 land – og dermed en av Europas største banker.

Express Bank tilbyr både refinansiering og forbrukslån for privatpersoner i Norge, Danmark og Sverige. I Norge har Express Bank sitt kontor i sentrum av Oslo.

Ønsker man å refinansiere hos Express Bank, er det mulig å få et usikret lån til dette fra kr. 50.000,- og helt opp til kr. 500.000,-. Nedbetalingstiden er avhengig av hvilken lånesum man har behov for, og ligger mellom 1 og 15 år.

Den nominelle renten på lån til refinansiering er fra 6,49% og oppover, og den effektive renten vil ligge et sted mellom 10,08% og 21,29%. Den endelige effektive renten fastsettes individuelt etter at Express Bank har foretatt en kredittvurdering av lånesøker.

Man får vanligvis svar umiddelbart på en søknad om lån til refinansiering hos Express Bank. Banken er dessuten behjelpelig med å slette gammel gjeld og kreditter som er oppført i lånesøknaden.

Et lån til refinansiering hos Express Bank har et etableringsgebyr på kr. 950,-. I tillegg må man betale termingebyr på kr. 45,-.

Fordeler

 • Har man behov for å redusere sine månedsutgifter, bør man passe på å få samlet all gammel gjeld i et nytt refinansieringslån. Har man mange lån, er det dermed en fordel å velge en bank som tilbyr høye lånesummer.
 • Express Bank tilbyr refinansieringslån helt opp til kr. 500.000,-, noe som er svært positivt. Mulighet for lang nedbetalingstid på større lånesummer hos Express Bank er også et pluss, siden man da oppnår lavere månedskostnader.
 • Andre fordeler med et lån til refinansiering i Express Bank er at man har mulighet for å få en betalingsfri måned. Man blir imidlertid belastet med et gebyr på kr. 150,- dersom det innvilges.
 • Express Bank tilbyr også sine kunder å tegne betalingsforsikring på lån, noe som kan gi en ekstra trygghet dersom man skulle miste jobben eller bli langvarig syk.

Ulemper

 • Express Bank har en relativt høy aldersgrense når det gjelder hvem som kan søke om lån til refinansiering. Det betyr at mange som ønsker å refinansiere, ikke oppfyller minstekravene til banken.
 • I tillegg er inntektskravet relativt høyt, dersom man sammenligner med andre aktører på markedet.
 • Den effektive renten på lånet kan også bli høy, spesielt om man har lav kredittscore. Det vil likevel kunne lønne seg å samle smålån og kreditter i ett større lån, spesielt om man har kredittkortgjeld.
 • Dette skyldes at den effektive renten på kredittkort ligger betydelig høyere enn på lån til refinansiering.

Vilkår for å søke

 • For å kunne søke om lån til refinansiering hos Express Bank må lånesøker være 23 år eller eldre.
 • Det stilles også krav til at lånesøker må ha en årlig inntekt på kr. 250.000,- eller mer.
 • Lånesøker kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker på søknadstidspunktet.
 • I tillegg må man ha fast adresse i Norge.